Geely - Modele noi

În urmă cu mulţi ani, când japonezii au început să copieze modele de succes europene, la început prost şi urât, nimeni nu se aştepta ca aceştia să ajungă pe locul 1 în lume.

[...]
Expo M

Duminica, 27 mai, începând cu ora 10:30, ARO M461 CLUB ROMÂNIA, o secţie a RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA, organizează pe platoul din faţa Academiei Militare din Bucureşti, a doua ediţie a…

[...]
2008 Vandenbrink 599 GTO

Apărut iniţial ca un simplu exerciţiu de design, modelul desenat pornind de la noul 599 GTO va avea, se pare, o versiune reală, gată să străbată numeroase tururi de circuit.

[...]
Lamborghini Murcielago LP640 Superveloce

Potrivit declaraţiilor preşedintelui Lamborghini, Stephan Winkelmann, nu este cazul, însă nu este exclus ca şi ei să aibă oameni care se răzgândesc.

[...]
Peugeot a iniţiat un plan de restructurare

Grupul francez PSA Peugeot Citroen, al doilea mare constructor auto din Europa, intenţionează să îşi diminueze costurile fixe cu 30%, ca parte a unui plan mai amplu de restructurare.

[...]
Mediul ar trebui protejat altfel

Taxa de primă înmatriculare auto ar trebui redusă la zero sau la cel mult 100 de euro pentru un autovehicul în valoare de 10.000-40.000 euro, iar poluarea mediului ar trebui contracarată…

[...]
Audi R8 pe eBay

Noul Audi R8 va fi disponibil pentru vânzare din luna august a acestui an. În mod normal, timpul de aşteptare pentru acest model va fi de trei ani.

[...]
Ford F-150 Harley Davidson

Ford continuă colaborarea cu cei de la Harley Davidson, aducând în producţia de serie, versiunea finală a conceptului camionetă, prezentat la SEMA în noiembrie 2006.

[...]
Volvo şi primul airbag din lume

Azi se împlinesc douăzeci de ani de când prima maşină Volvo dotată cu airbag frontal a ieşit de pe linia de producţie, lucru care se întâmpla în anul 1987.

[...]
Luxury Car Show

Luxury Car Show Bucuresti 2007 - expoziţia celor mai frumoase, scumpe, rapide şi rare maşini din lume - vine în perioada 23 – 27 mai la Bucureşti, la Tiriac Expo.

[...]