Audi R8 - lansare naţională

Porsche România va lansa, joi, pe piaţa românească, primul model super-sport al mărcii germane, R8, cu rpeţuri începând de la 105.127 euro, respectiv 112.490 euro cu TVA, la care se…

[...]
Constantin Stroe
Articol apărut în revista ProMotor Articol aparut în revista ProMotor
Constantin Stroe

Indiferent de insinuările francezilor în birourile de conducere ale uzinelor din Mioveni, Constantin Stroe şi Dacia formează un cuplu peren.

[...]
Aniversare Mazda

Azi se împlinesc 40 de ani de când Mazda a scos de pe linia de producţie prima maşină de serie cu motor rotativ.

[...]
Top modelul Eva Padberg şi Mercedes

Top modelul german Eva Padberg va deveni oficial ambasadorul imaginii Mercedes, cu ocazia evenimentului de modă Fashion Week din Berlin, din luna iulie.

[...]
Redeschidere fabrică MG

În cadrul unei ceromonii istorice, celebrităţi din China şi Marea Britanie au asistat la reluarea producţiei din fabrica MG din Longbridge.

[...]
BMW Seria 6 Facelift

Nemţii de la BMW pregătesc o versiune diesel pentru sportivul coupe Seria 6, menită să debuteze cu ocazia faceliftului ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

[...]
Parteneriat Dacia - TCR

Dacia este partener oficial al celei de-a 44-a ediţii a Turului Ciclist al României, care se va desfăşura în perioada 23 iunie – 1 iulie 2007.

[...]
Twingo in România, de anul viitor

Renault va lansa la 15 iunie, pe mai multe pieţe internaţionale, noul model din clasa mini Twingo, disponibil în România de anul viitor, potrivit reprezentanţilor importatorului general,…

[...]
BMW F3

Consiliul de administraţie al constructorului german şi-a dat acordul pentru dezvoltarea unui crossover bazat pe platforma viitorului X3.

[...]
Parteneriat Dacia - FRF

Începând cu 1 iunie 2007, Dacia este partener oficial al echipei naţionale de fotbal a României, pentru o perioadă de 4 ani, reprezentând cea mai mare campanie de comunicare din istoria…

[...]