Pagani Zonda Cinque - pentru şosea

Pagani Zonda R este versiunea de circuit a uneia dintre cele mai exclusive maşini sport din acest moment. Pentru cine doreşte să o conducă şi pe şosea, va exista Pagani Zonda Cinque.

Pagani Zonda Cinque - pentru şosea Pagani Zonda Cinque - pentru şosea
Pagani Zonda CinquePagani Zonda R a fost concepută pentru pistă, fiind dedicată piloţilor. Însă automobilul de 1,2 milioane de euro trebuie să satisfacă şi cerinţele milionarilor de duminică, aşa încât va apărea o nouă versiune, Pagani Zonda Cinuqe, concepută pentru şosea.

"Cinuqe" desemnează numărul de exemplare pe care Pagani intenţionează să le producă - practic, jumătate din producţia lui Zonda R. De asemenea, preţul va fi mai mic, de numai 800.000 euro, însă motorul va fi acelaşi V12 de 7,3 litri şi 750 CP, de origine Mercedes.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.