Pamela Anderson îşi vinde motorhome-ul din Baywatch

În Las Vegas va avea loc în perioada 19-20 decembrie licitaţia anuală Kuse Collector Cars, unde Pamela Anderson va pune la bătaie motorhome-ul din perioada când era diva serialului Baywatch. Motorhome primit cadou de la Hugh Heffner.

Pamela Anderson îşi vinde motorhome-ul din Baywatch Pamela Anderson îşi vinde motorhome-ul din Baywatch

O ştiţi pe Pamela Anderson, atât din Baywatch, cât şi din Playboy. Ei bine, şeful Playboy, Hugh Heffner, i-a dăruit actriţei, în perioada filmărilor serialului, un motorhome Airstream "full-option" : glob disco, podea pentru dans, iepuraşi Playboy roz pe scaune sau o mare oglindă inscripţionată "Lovestream".

Cum ar veni, doar pentru cunoscători, care sigur nu înghit găluşca organizatorilor: "această rulotă a fost folosită de actriţă drept cabină de probă". Doar pentru atât? Sigur nu există o filmare explicită pe undeva?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.