Pamela Anderson susţine penisurile de balenă

Celebrul iepuraş Playboy, Pamela Anderson, a luat apărerea balenelor cu cel mai mare penis din lume, după ce o companie rusească a construit scaune de maşini din pielea acestora.

Pamela Anderson susţine penisurile de balenă Pamela Anderson susţine penisurile de balenă

Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition este cel mai scump SUV din lume, ce costă 1.450.00 de dolari americani şi se bazează pe o copie rusească a celebrului Hummer. Atunci când modelul este blindat nu doar cu geamuri şi tablă de protecţie, dar şi cu diamante în ceasurile de bord sau în jurul geamurilor, este clar de ce un preţ de aproape 1,5 milioane de dolari pare deja justificabil.

Un amănunt picant al modelului este dat însă de scaunele îmbrăcate în piele de penis de balenă. Iar acest lucru a stârnit consternarea unor activişti importanţi ai GreenPeace, printre care şi Pamela Anderson. Ruşii de la Dartz nu au ezitat să-i răspundă vedetei americane şi au afirmat că ei doar au dorit să producă o maşină cu cele mai scumpe materiale de pe piaţă şi nu au avut niciodată intenţia de a omorî balene doar pentru aşa ceva. Iar la final, i-au dedicat chiar şi o maşină specială.

VEZI AICI POZE CU MAŞINA PENTRU PAMELA ANDERSON!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.