Până la 300 de cai cu cuplu maxim de la 0 rpm (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 23 aug. 2017 Știri auto

Auto Express scrie despre noul Scirocco, o maşină de nişă care nu a fost îngropată – aşa cum îşi imaginau mulţi – după reînvierea din 2008 (a doua generaţie s-a încheiat în 1992). Din informaţiile englezilor, maşina va fi relocată în gama ID (exclusiv electrice) a brand-ului nemţesc. Va fi construită pe o platformă comună altor 3 modele – Buzz (exType2), Crozz şi Hatchback.

Frank Welsch, director de cercetare şi dezvoltare Volkswagen a spus că Scirocco e o maşină sport şi aşa va rămâne, indiferent de metoda de alimentare. El a mai zis că migrarea tuturor producătorilor spre SUV-uri (preferate de un segment din ce în ce mai mare de cumpărători) nu ar trebui să afecteze modele iconice sport din panopliile mărcilor. Noile Scirocco vor avea între 170 şi 300 de cai şi posibil vor fi 4×4 (2 motoare electrice, câte unul pe fiecare punte).

Autonomia va avea şi ea două praguri – între 320 şi 600 de km. Noul Scirocco poate să aibă şi un nivel ridicat de autonomie – cel puţin al treilea, aşa cum vor avea, de pildă, celelalte 3 modele deja promise cu brand-ul ID. Românul Avarvarii a livrat pentru Auto Express primele imagini 3D cu Scirocco în viziunea lor, conform tendineţelor de design Volkswagen.

GALERIE FOTO VOLKSWAGEN SCIROCCO 2020+ (3D-URI DE AVARVARII)

Sursă: Auto Express

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide