Papa Francisc şi-a vândut maşina. Cât valorează cel mai sfânt Lamborghini Huracan - FOTO

Înainte de licitaţie, supercarul italian era aşteptat să se vândă ...

Papa Francisc şi-a vândut maşina. Cât valorează cel mai sfânt Lamborghini Huracan - FOTO Papa Francisc şi-a vândut maşina. Cât valorează cel mai sfânt Lamborghini Huracan - FOTO

Singurul Lamborghini Huracan livrat Papei Francisc a depăşit cu mult estimările estimările făcute înainte de licitaţie şi s-a vândut pentru 861.575 de dolari (715.000 €) la licitaţia RM Sotheby din Monte Carlo, Monaco.

Înainte de licitaţie, supercarul italian era aşteptat să se vândă cu o sumă între 303.000 şi 425.000 de dolari, dar ofertanţii au făcut ca preţul să fie semnificativ mai mare.

Toate veniturile din vânzare vor fi livrate direct unor diferite cauze alese de Papa. Cel mai mare procent din sumă, şaptezeci la sută, va merge către ajutorarea victimelor din Irak. 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.