Parada hypercarurilor

Pe străzile din Anglia vor putea fi admirate săptămâna viitoare 20 de maşini sport care vor lua parte la o paradă caritabilă pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi.

Parada hypercarurilor Parada hypercarurilor
O paradă exclusivistă de 20 de hypercaruri care fac parte din GROUP20 SuperCar Club, a căror valoare este estimată la 4,2 milioane de dolari, va defila pe strazile din Anglia în vederea strângerii de fonduri pentru copii nevoiaşi. Printre cele 20 de hypercaruri se va număra: Aston Martin DB9, Bentley Continental GTC, Ferrari F430, Porsche GT3 şi o maşină rară Pagani Zonda F Roadster. Doar 25 de Pagani Zonda F Roadster au fost construite, iar preţul ei este de aproximativ 1,3 milioane de dolari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.