Parada maşinilor de epocă, Sovata 2007

Timp de două zile (4 şi 5 august) s-a desfăşurat în staţiunea Sovata o paradă a vehiculelor de epocă, organizată de autorităţile locale cu sprijinul "Clubului Vehiculelor de Epocă".

Parada maşinilor de epocă, Sovata 2007 Parada maşinilor de epocă, Sovata 2007
La eveniment au participat deţinători de vehicule istorice atât din zonele limitrofe ale judeţului Mureş, cât şi proprietarii din toată ţara. Parada a început cu un tur al staţiunii, caravana oprindu-se în centrul staţiunii, unde maşinile de epocă au fost admirate de mii de persoane.

Maşinile care au fost prezentate la expoziţie au fost fabricate între 1914 şi 1969, remarcându-se celebrele modele Ford "T" şi "A", precum şi modelele Jeep. Vedeta evenimentului a fost un Mercedes 190 SL din 1958, restaurat impecabil.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.