Parc Ferrari

La Abu Dhabi a început construcţia unui parc tematic ca va aduce viitorii vizitatori la un nou nivel de apropiere faţă de marca italiană reprezentată de căluţul cabrat.

Parc Ferrari Parc Ferrari
A fost un an foarte bun pentru Ferrari. În primăvară a aniversat 60 de ani, vânzările din acest an au fost mai mari ca niciodata iar acum două săptămâni Kimi Raikkonen a luat titlul în F1. Continuând în acelaşi stil, Ferrari a anunţat astăzi că va deschide un parc de distracţii ce se va intinde pe 250.000 de metri pătraţi în capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi.

Pe 3 noiembrie piatra de temelie a fost pusă chiar de către preşedintele Ferrari Luca di Montezemolo, în timpul ceremoniei fiind îngropată o capsulă a timpului. Aceasta conţine un piston şi biela de la motorul bolidului de F1 de anul acesta precum şi planurile artistice ale viitorului parc, urmând a fi deschisă peste 40 de ani la aniversarea a 100 de ani a mărcii Ferrari. Parcul va reprezenta o oază unică de ospitalitate şi frumuseţe ce relevă cultura, esenţa şi spiritul italian dar şi legenda, istoria şi moştenirea maşinilor Ferrari. Cand va fi gata în 2009, parcul va găzdui şi un unic circuit pe care se va ţine din acelaşi an şi primul Grand Prix de Formula 1 din Abu Dhabi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.