Parcare în timp record realizată de o şoferiţă din România. Un fel de record... VIDEO

Să ne amuzăm puţin, cu o şoferiţă care se chinuie să intre într-un loc de parcare în care încăpea, totuşi, şi un camion. Oare cum şi-o fi luat permisul?

Parcare în timp record realizată de o şoferiţă din România. Un fel de record... VIDEO Parcare în timp record realizată de o şoferiţă din România. Un fel de record... VIDEO

Ştim destule femei foarte bune la volan, dar şoferiţa de mai jos nu e una dintre ele. Ne întrebăm, totuşi, de ce insistă unii oameni să conducă, deşi ar trebui să se afle oriunde, numai la volan nu?

Clip via Trafictube.ro, unde puteţi vedea şi alte minuni de acelaşi fel...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.