Parcare laterală:imposibilă. VIDEO

Îţi mai aminteşti prima parcare laterală perfectă din viaţa ta? Personajul din clipul următor pare să fie departe tare de satisfacţia primei parcări laterale reuşite...

Parcare laterală:imposibilă. VIDEO Parcare laterală:imposibilă. VIDEO

Tehnologia a ajuns în punctul în care nu doar că te ajută să parchezi, ci chiar se ocupă ea de tot procesul chinuitor al parcării laterale. 

Nu e uşor să parchezi lateral. Trebuie să ai simţul orientării, al direcţiei, trebuie să te obişnuieşti cu dimensiunile maşinii etc. Însă în momentul în care ai loc de parcare în care ar încăpea şi un autobuz (şi încă nu sunt sigur că este o exagerare asta) şi nu reuşeşti să parchezi, s-ar putea să ai tu o problemă. 

După ce vizionezi video-ul te invit în secţiunea de comentarii, pentru a ne povesti prima ta parcare laterală perfectă. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.