Paris Hilton a primit cadou la 30 de ani un Lexus LF-A

Cu siguranţă şi voi veţi simţi la fel: ce @%$&% poate să facă o vedetă blondă miliardară, precum Paris Hilton, cu una dintre cele mai apreciate maşini dedicate pilotajului? Noi avem un răspuns.

Paris Hilton a primit cadou la 30 de ani un Lexus LF-A Paris Hilton a primit cadou la 30 de ani un Lexus LF-A

Moştenitoarea imperiului Hilton, cunoscuta blondă Paris Hilton, a primit cadou o maşină sport de la iubitul ei, cu ocazia aniversării a 30 de ani. Până aici, nimic special sau ieşit din comun pentru lumea vedetelor fiţoase şi pline de bani de la Hollywood.

Însă cadoul în sine este de natură să nască proteste în rândul pasionaţilor adevăratţi de maşini: Cy Waits, partenerul lui Paris Hilton, i-a dăruit acesteia nici mai mult, nici mai puţin decât un exemplar Lexus LF-A.

Adică o maşină cu o producţie limitată la doar 500 de unităţi, care are un motor V10 de 560 CP şi este capabilă să atingă 100 km/h în doar 3,2 secunde, dar, cel mai important, e una dintre cele mai apreciate maşini la ora actuală de către piloţii experimentaţi.

Ceea ce Paris Hilton chiar nu este. Şi suntem siguri că nici nu va deveni, chiar dacă va participa la cursurile de pilotaj asigurate de Lexus pentru clienţii lui LF-A. În plus, cunoscute fiind gusturile excentrice ale vedetei în materie de maşini (vezi Bentley-ul ei roz), cel mai probabil blonda îşi va pierde repede interesul pentru jucăriia de 375.000 USD pe motiv că... nu are o culoare care să-i placă.

Şi aşa ajungem la întrebarea iniţială: ce va face Paris Hilton cu acest cadou extravagant şi peste puterile ei de înţelegere? Evident, după ce se va afişa de câteva ori la volanul maşinii, acest Lexus LF-A va rămâne în sarcina iubitului ei Cy. O "corvoadă" demnă de invidia noastră...

Ei bine, de fapt punem pariu că omul de afaceri din Las Vegas la asta s-a şi gândit: să-şi facă lui un cadou de băieţi, dar disimulat sub forma unui cadou dedicat partenerei de viaţă, care impresionată, ar fi mai motivată să se mărite cu el. Iar Cy Waits ar intra astfel în selectul club al miliardarilor. Scopul scuză stratagemele, exact ca în filme.

CINE CREDEŢI CĂ VA CONDUCE MAŞINA-CADOU LEXUS LF-A?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.