Parlamentul german a decis. Va avea sau nu Autobahn limite de viteză?

Autor: Marius Vișan 22 oct. 2019 Știri auto
Parlamentul german a decis. Va avea sau nu Autobahn limite de viteză?

Parlamentul german a respins o propunere a Partidului Verzilor de a introduce o limită de viteză de 130 km / h pe secţiunile nerestricţionate ale Autobahn.


Propunerea a fost ajuns în Bundestag (parlamentul german) pentru vot, unde a fost respinsă de majoritate. De fapt, nu mai puţin de 498 din 631 de voturi au fost exprimate împotriva propunerii.

Cancelarul german, Angela Merkel, a respins deja ideea de a plasa limite de viteză pe porţiuni fără restricţii din Autobahn la începutul acestui an. 

Oricine a condus pe Autobahn vă va spune că este paradisul unui pasionat de automobile. Nicăieri în Europa nu există secţiuni atât de mari fără limită de viteză. Partidul Verilor a menţionat siguranţa drept unul dintre principalele motive pentru care dorea impunerea de limite de viteză.

Unii au sugerat, de asemenea, că impunerea unor limite poate contribui la reducerea semnificativă a emisiilor de, o afirmaţie care a fost respinsă de Ministerul Mediului din Germania.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide