Parteneriat Dacia - Continental

Sandero a intrat sub aripa producătorului internaţional de echipamente auto, Continental AG. Parteneriatul dintre Dacia şi Continental va avea ca obiectiv un hatchback românesc mai sigur şi mai bine echipat.

Parteneriat Dacia - Continental Parteneriat Dacia - Continental

hatchback, masini romanesti, Cele cinci divizii ale concernului Continental, prezente la noi prin fabricile din România, vor echipa noua Dacia Sandero cu: anvelope, unităţi electronice de control, sisteme de senzori, tubulatură şi infotainement.

Anvelopele furnizate de Continental sunt produse la fabrica de la Timişoara, acestea fiind regăsite şi în echiparea unor modele de top de pe piaţa locală, cum ar fi cele de la: Ford, GM, Honda, Fiat, Toyota, Volkswagen. Dacia Sandero va avea de la Continental airbag-uri care ar trebui să asigure mai mult siguranţa pasagerilor.

O divizie a Continental se va ocupa de echiparea transmisiei lui Sandero. Nici caroseria lui Sandero nu va fi lăsată neatinsă de echipamentele celor de la Continental. Pe Sandero va fi instalat chiar şi un sistem audio Continenetal însă doar pentru modelele destinate pieţei din America de Sud.

Continental Romania, producatori, echipamente autoProbabil noile echipări vor face din Sandero cel puţin o maşină mai sigură decât Logan. Noul partener al Daciei este unul dintre principalii jucători mondiali de pe piaţa componentelor auto.

Oare va fi acest parteneriat de bun augur, transformând hatchback-ul all-in-one (confort, siguranţă, entertainement, consum, costuri reduse) într-un Sandero mai bine echipat şi mai pregătit pentru o clientelă exigentă sau va fi doar o mişcare de imagine?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.