Parteneriat Dacia – TCR

Autor: Andrei Nan 29 mai 2007 Știri auto
Parteneriat Dacia – TCR

În această calitate, Dacia va pune la dispoziţia organizatorilor competiţiei o flotă de 30 de automobile Dacia Logan berlină, MCV şi VAN. Vehiculele vor fi utilizate atât de către cele 15 echipe participante, cât şi pentru transportul oficialilor, al membrilor juriului şi al reprezentanţilor media.

Caravana oficială va parcurge, de-a lungul celor opt etape ale competiţiei, un traseu de peste 1100 de kilometri. Startul va fi dat pe 23 iunie, la Piteşti, concurenţii urmând să treacă ultima linie de sosire la Botoşani, în data de 1 iulie. Printre cei aproape 100 de participanţi la competiţie se numără, alături de ciclişti din România, şi reprezentanţi din alte nouă ţări (Grecia, Germania, Moldova, Albania, Bulgaria, Ucraina, Olanda, Serbia şi Turcia).

Parteneriatul încheiat de Dacia cu Federaţia Română de Ciclism în derularea ediţiei din acest an a „Turului ciclist” ilustrează ataşamentul pe care cea mai populară marcă românească îl manifestă faţă de competiţia sportivă de performanţă şi apare la doar o zi după ce producătorul autohton a anunţat colaborarea cu echipa naţională de fotbal.

Noile asocieri efectuate de Dacia pe plan intern sunt interesante din punct de vedere al strategiei de marketing, piteştenii luând în vedere existenţa unui potenţial neexplorat, cu toate că majoritatea predicţiilor anunţă o reducere a ritmului creşterilor vânzărilor. Aşteptăm cu mare interes desfăşurarea unor asemenea campanii pe plan înternaţional dar şi implicarea constructorului român în competiţiile sportive de rang înalt de peste hotare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide