Parteneriat între Ducati şi AMG

În primă fază parteneriatul încheiat între Ducati şi AMG va fi unul de marketing.

Parteneriat între Ducati şi AMG Parteneriat între Ducati şi AMG

Acordul dintre Ducati şi AMG, tunerul de casă al constructorului Mercedes, a fost semnat la Salonul Auto de la Los Angeles 2010 de către Ola Kallenius, preşedintele AMG şi Gabriele del Torchio, preşedintele Ducati.

În prima fază a parteneriatului, AMG va susţine constructorul italian de motociclete în MotoGP. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentelor organizate de către Ducati, participanţii vor avea ocazia să testeze maşini preparate de AMG, iar în cadrul evenimentelor organizate de AMG, clienţii vor putea să testeze motociclete Ducati.

Primele rezultate ale parteneriatului încheiat sunt pozele prezentate în galera foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.