Parteneriat între Lexus şi Alteta Sa Serenisima, Printul Albert al II-lea de Monaco

Lexus Europe a anunţat că Alteta Sa Serenisima, Printul Albert al II-lea de Monaco a oferit o garanţie regală mărcii, alegând-o ca furnizor oficial.

Parteneriat între Lexus şi Alteta Sa Serenisima, Printul Albert al II-lea de Monaco Parteneriat între Lexus şi Alteta Sa Serenisima, Printul Albert al II-lea de Monaco

Ca o confirmare a angajamentului său faţă de soluţiile de protejare a mediului înconjurător, Alteţa Sa Serenisima a decis să utilizeze un vehicul Lexus hybrid în ziua nunţii sale cu D-ra Charlene Wittstock, din data de 2 Iulie 2011.

ASS Albert de Monaco este deosebit de interesat de soluţiile inovative pentru protecţia mediului şi dezvoltare sustenabila din întreaga lume, dovada fiind Fundaţia Prinţul Albert de Monaco înfiinţată în 2006, care derulează peste 150 de proiecte de monitorizare a efectelor încălzirii globale asupra mediului înconjurător şi a speciilor pe cale de dispariţie. Fundaţia oferă de asemenea suport în gestionarea resurselor de apă din regiunile aflate în dezvoltare.

Ca şi acţiuni recente, Alteţa Sa Serenisima a definit un set de acţiuni derulate de Casa princiară în direcţia mobilităţii sustenabile şi a cerut guvernului să realizeze un plan pe termen lung, cu accent pe reducerea efectelor vehiculelor asupra mediului înconjurător.

Având în vedere că este lider în privinţa consumului redus de CO2 şi a performanţelor în raport cu protecţia mediului înconjurător, compania Lexus este onorată să contribuie la atingerea obiectivelor Alteţei Sale Serenisime şi să sprijine Principatul de Monaco să devină o referinţă internaţională în ceea ce priveşte mobilitatea sustenabilă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.