”Pasagerul nedorit” pe care l-a găsit un şofer din Gorj, în ţeava de eşapament a maşinii | VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 iun. 2016 Știri auto
”Pasagerul nedorit” pe care l-a găsit un şofer din Gorj, în ţeava de eşapament a maşinii | VIDEO

 


Un bărbat din Gorj a fost claxonat de mai multi şoferi aflaţi în spatele lui, care i-au atras atenţia că în ţeava de eşapament a maşinii pe care o conducea, se află un şarpe de peste un metru lungime, scrie Stirileprotv.ro.

„Iniţial, nu am crezut, dar am zis să încercăm la spălatorie ca să îl scoatem de acolo. Baieţii l-au scos” a declarat Nicu Hoaga, şoferul masinii.

Bărbatul bănuieşte că reptila s-a strecurat în maşina în timpul cât a stat parcată la ţară, şi e posibil să fi circulat câtva timp fără să ştie că în autoturism se află un pasager nedorit. 

Nici nu vrem să ne gândim cum s-ar fi terminat păţania şoferului dacă şarpele s-ar fi strecurat la pedalele în timp ce el conducea. 

Pentru a preveni astfel de situaţii aveţi grijă unde vă parcaţi maşina, şi, pe cât posibil, ţineţi uşile închise. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide