Pasajul de la Domneşti ar urma să fie gata în cel mult 3 ani - FOTO

Asocierea de firme Straco-Comnord-Specialist Consulting a câştigat licitaţia CNADNR pentru construcţia pasajului suprateran Centura Bucureşti - Domneşti, în baza unui contract de 91,5 milioane lei (20,8 mil. euro), termenul de finalizare a lucrărilor fiind stabilit pentru prima parte a anului 2018.

Pasajul de la Domneşti ar urma să fie gata în cel mult 3 ani - FOTO Pasajul de la Domneşti ar urma să fie gata în cel mult 3 ani - FOTO

"Valoarea ofertei câştigătoare este de 91,552,381.90 lei, care include şi procentul de diverse şi neprevăzute de 10% reprezentând valoarea de 8.123.476,10 lei. Durata contractului este 51 luni, din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de construcţie şi 24 luni perioada de notificare a defectelor", a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), într-un comunicat.

În aceste condiţii, pasajul cu o lungime de 260 de metri va fi finalizat cel mai devreme în prima parte a anului 2018.

Scumpiri între 20% şi 200% pentru poliţele RCA

Culmea tupeului. Gest revoltător făcut de un şofer băcăuan. VIDEO

Procedurile de achiziţie au început în luna martie, iar în prezent sunt în perioada de depunere a contestaţiilor.

În septembrie, CNADNR a atribuit asocierii Alphaconsult & Engineering - Acciona Ingenieria contractul pentru supervizarea construcţiei.

Compania de Drumuri a decis să construiască pasajul după ce oamenii care locuiesc în zonă - aproximativ 20.000 de persoane - au reclamat că nu pot circula, în condiţiile în care Prelungirea Ghencea are o singură bandă pe sens, iar numărul maşinilor creşte în ritmul alert al dezvoltării imobiliare. În plus, spun ei, lipsa infrastructurii pietonale reprezintă un risc real pentru copiii din cartierele nou construite.

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan - GALERIE FOTO

 

VIDEO Cum arată şi cât costă noua variantă DACIA DUSTER lansată în România: internet wireless şi alte jucării "hi-tech"

Dacia Logan Lux, un concept care îţi taie respiraţia - GALERIE FOTO

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.