Pasajul subteran din centrul Iaşiului are nevoie de reparaţii la doar o lună de la inaugurare

Pasajul subteran din centrul Iaşiului, realizat în urma unei investiţii de zece milioane de euro, are nevoie de reparaţii la numai o lună de la inaugurare, primarul Gheorghe Nichita spunând că nu este deranjat de situaţie întrucât atunci când sunt zăpezi şi plouă se văd toate deficienţele.

Pasajul subteran din centrul Iaşiului are nevoie de reparaţii la doar o lună de la inaugurare Pasajul subteran din centrul Iaşiului are nevoie de reparaţii la doar o lună de la inaugurare

Pasajul subteran din Piaţa Mihai Eminescu, din municipiul Iaşi, inaugurat pe 15 decembrie 2014, necesită deja unele reparaţii, după ce în pereţi au apărut crăpături, iar pe unele porţiuni a căzut tencuiala.

Reprezentanţii Primăriei Iaşi spun că de vină ar fi zăpada şi ploile căzute în ultimele săptămâni şi au dat asigurări că toate cheltuielile cu reparaţiile la pasaj vor fi acoperite de către constructor.

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu îl deranjează situaţia apărută la pasaj, motivând că atunci când sunt zăpezi şi plouă se văd toate deficienţele.

„S-a lucrat rapid pe ultima sută de metri pentru a-l da în funcţiune la sfârşitul anului trecut. Constructorul va corecta. Pasajul este în garanţie, facem reparaţiile pe banii constructorului. Nu mă deranjează, pentru că acum iarna, când sunt zăpezi şi plouă, vedem toate deficienţele", a afirmat Nichita.

Citeşte mai departe pe Mediafax.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.