Passat CC se va numi Volkswagen CC

Decizia luată de oficialii VW pentru a diferenţia versiunea coupe cu patru uşi de cea berlină, este aceea ca, de acum încolo VW Passat CC se va numi VW CC

Passat CC se va numi Volkswagen CC Passat CC se va numi Volkswagen CC

Odată cu lansarea facelift-ului Passat CC, oficialii de la Wolfsburg au decis şi schimbare numelui maşinii. Astfel, VW Passat CC se va numi VW CC. Este foarte clar pentru toată lumea că cei de la VW au dorit o diferenţiere între cele două modele ale constructorului german.

Varianta restilizată a Coupe-ul cu patru uşi va fi lansată în 2012. Modificicări stilistice au fost aduse părţii frontale, dar şi blocurilor optice spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.