Patrick Head s-a retras de la Williams

Patrick Head alături de Frank Williams au pus bazele Williams F1 în 1977. Unul din părinţii echipei s-a retras din activitate după ce a fost alături de Williams F1 la 113 victorii, 9 titluri de campioni la constructori şi 7 la piloţi.

Patrick Head s-a retras de la Williams Patrick Head s-a retras de la Williams

Patrick Head s-a retras în ultima zi a anului 2011 de la Williams F1. Cel care împreună cu Frank Williams a fondat echipa de Formula 1 în 1977 s-a retras din funcţia de director al departamentului de dezvoltare, funcţie pe care o deţinea din 2004. Iar din 1977 până în 2004 fiind director tehnic la Williams F1. Alături de Frank Williams a adus în vitrina echipei 113 victorii, 9 titluri de campioni la constructori şi 7 la piloţi. Britanicul nu părăseşte totuşi Williams, fiind numit director al diviziei Williams Hybrid Power Limited, o companie care dezvoltă tehnologii hibride. O carieră de 34 ani plină de succese dar umbrită de moartea lui Ayrton Senna, Patrick Head fiind găsit vinovat de moartea pilotului brazilian de justiţia italiană.

Cand Nico Rosberg era elevul lui Patrick Head

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.