Patronul de la FC Argeş are Maybach

Patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, şi-a cumpărat un Maybach 62 S de ultimă generaţie, care a costat aproximativ 650.000 de euro.

Patronul de la FC Argeş are Maybach Patronul de la FC Argeş are Maybach
Maybach-ul lui Penescu are un motor cu 12 cilindri, 612 cai putere, atinge 100 km/h în 5,2 secunde şi este limitată electronic la 250 km/h. "Este cea mai tare maşină la ora actuală şi îmi va fi adusă la Piteşti la începutul săptămânii viitoare”, spune Penescu. Fratele său, Ilie Penescu, şi-a achiziţionat, la rândul lui, un automobil marca Mercedes-McLaren SLR, care a costat 500.000 de euro şi atinge o viteză de 332 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.