Patru tineri filmaţi pe capota unei maşini aflate în mers - VIDEO

Patru tineri au fost filmaţi în timp ce stau pe capota unei maşini aflate în mers care străbate Transfăgărăşanul, informează Mediafax.

Patru tineri filmaţi pe capota unei maşini aflate în mers - VIDEO Patru tineri filmaţi pe capota unei maşini aflate în mers - VIDEO

Patru tineri au fost filmaţi în timp ce stau pe capota unei maşini aflate în mers care străbate Transfăgărăşanul, informează Mediafax.

Clipul video a fost postat pe Facebook de un utilizator sub denumirea „Teribilism pe Transfăgărăşan”.

 

 

Cei aflaţi pe capota maşinii înmatriculate în Brăila cântă şi se prind de crengile aflate pe marginea drumului.

Poliţiştii din Argeş fac verificări pentru a-l identifica pe şoferul maşinii pe care se află tinerii, iar acesta riscă să fie amendat.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.