Păzea! Vine Dodge Durango SS

Autor: Mihăiţă Petrescu 02 apr. 2012 Știri auto

În ajutorul autorităţilor americane va veni cel mai radical model Dodge, creat special pentru departamentele poliţiştilor şi pompierilor. Oficialii firmei au dezvăluit că noul model, Durango Special Service, va fi produs în fabrica din Detroit, iar livrările vor demara începând cu sfâşitul acestui an.

Oficialii Dodge susţin că modelul Durrango va fi echipat cu două motoare pe benzină. Un V6 de 290 CP, care va avea o autonomie de peste 880 km şi un V8 ce livrează 360 CP cu o capacitate de tractare de până la 3266 kg. Tracţiunea oferită pentu respectivul model va fi pe puntea spate sau pe toate cele patru roţi..

De asemenea, Durango SS va fi echipat cu un sistem de frânare îmbunătăţit, baterii mai mari şi alternator de 220 A. Cei de la Institutul de Siguranţă pentru Autostrazi (IIHS), spun ca Dodge Durango SS este cea mai sigură camionetă din segmentul ei, având o repartiţie a maselor aproape ideală şi numeroase sisteme de siguranţă, active şi pasive, peste 45 la număr.

Noul venit, Durango SS, se va alătura celoralte modele deţinute de autorităţile americane, Charger Pursuit şi Ram 1500, folosite în combaterea infracţionalităţii de peste Ocean.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide