Pe centura Bacău se toarnă asfalt. Video cu primii kilometri din Autostrada Moldovei

“Împotriva tuturor acelora care nu au crezut, constructorul român a turnat primii kilometri de asfalt” a declarat Răzvan Cuc la conferinţa de presă.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat pe Facebook că primii kilometri de asfalt au fost turnaţi miercuri, pe centura Bacăului, parte din Autostrada Moldovei. Lucrările au început efectiv în urmă cu şase luni, la 15 martie 2019, însă a durat mai multe luni până când primele porţiuni de asfalt să fie turnate.

Mesajul postării:

Pe centura Bacău se toarnă asfalt!!!

“Împotriva tuturor acelora care nu au crezut, constructorul român a turnat primii kilometri de asfalt”

Astăzi m-am deplasat la obiectivul de investiţii “Centura ocolitoare a Municipiului Bacău” unde, aşa cum era de aşteptat, constructorul român este mobilizat şi lucrează într-un ritm accelerat. Sunt foarte bucuros că acest antreprenor a înţeles ceea ce vreau eu, ca ministru, şi ceea ce îşi doresc toţi cetăţenii români. Vrem lucrări de calitate şi cu termene contractuale respectate.

Ajuns aici, în ciuda tuturor scepticilor şi mincinoşilor, constructorul a început să toarne asfalt.

Reamintesc tuturor că în 15 martie a.c. am ajuns pe acest şantier unde s-au început efectiv lucrările. Toţi aceia care vor să omoare şi ultimele firme româneşti de construcţii şi care au încept să vorbescă, fără rost, ba că antreprenorul nu lucrează, ba că s-a mobilizat doar pentru vizita mea, ba că utilajele nu sunt pe şantier, nu au avut dreptate şi constructorul ne-a arătat contrariul. În termen de 6 luni a reuşit să toarne primii kilometri de asfalt.

Nu pot decât să îl felicit şi să-l dau exemplu de “bune-practici”

Primii kilometri din Autostrada Moldovei au fost aşternuţi. Ne ţinem de cuvânt şi moldovenii nu sunt uitaţi.

VIDEO

Citeşte şi 

Video cu şoferiţa de Porsche în momentul când loveşte troleibuzul cu 130 de km/h

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii - FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.