Pe lângă lux, un Maybach oferă, se pare, imunitate la firmele de ridicări auto (VIDEO)

Oamenii au încercat să-şi facă treaba, dar au plecat mai departe fără trofeu.

Pe lângă lux, un Maybach oferă, se pare, imunitate la firmele de ridicări auto (VIDEO) Pe lângă lux, un Maybach oferă, se pare, imunitate la firmele de ridicări auto (VIDEO)

Un Maybach 62S măsoară peste şase metri lungime şi cântăreşte aproape trei tone, aşa că băieţii de la firmele de ridicări auto ar trebui să se gândească de două ori înainte să încerce să urce pe platformă o astfel de maşină.

Personajele din videoclipul de mai jos, filmat în Viena, au vrut să-şi facă treaba, dar utilajul din dotare nu a reuşit să ridice Maybachul de la sol.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.