Pe Nurburgring, BMW Seria 1 M este mai rapid ca BMW M3

Noul BMW Seria 1 M este mai rapid cu 10 secunde pe circuitul de la Nurburgring decât BMW M3.

Pe Nurburgring, BMW Seria 1 M este mai rapid ca BMW M3 Pe Nurburgring, BMW Seria 1 M este mai rapid ca BMW M3

Conform bmwblog.com, timpul realizat de BMW Seria 1 M pe circuitul de la Nurburgring este de 8 minute şi 12 secunde, timp cu 10 secunde mai bun decât BMW E46 M3. Noul BMW este la fel de rapid ca şi BMW Z4 Coupe. Mercedes-Benz C63 AMG sau Porsche Cayman S au scos pe acelaşi circuit timpi mai slabi decât nouă vedetă bavareză.

Timpul realizat de BMW Seria 1 M este impresionant dacă stăm să ne gândim că puterea este livrată de un propulsor cu şase cilindri dotat cu două turbine, dezvoltând 335 CP.

BMW Seria 1 M va fi lansat în mod oficial la Salonul de la Detroit 2011, iar vânzările vor avea undă verde din luna aprilie, cel puţin pentru piaţa americană.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.