Pedeapsa drastică pe care o vor primi parcagii

Argumentând că şoferii au ajuns să fie ameninţaţi dacă nu plătesc banii ...

Pedeapsa drastică pe care o vor primi parcagii Pedeapsa drastică pe care o vor primi parcagii

Senatorii din comisia juridică au propus un proiect de lege care pedepseşte cu închisoarea perceperea unei taxe de parcare de către o persoană neautorizată, scrie Digi24.

Aceasta în pofida faptului că Guvernul nu susţine proiectul, considerând că infracţiunea este acoperită de Codul Penal, potrivit Profit.ro.

Parlamentarii liberali au iniţiat un astfel de proiect legislativ, argumentând că şoferii au ajuns să fie ameninţaţi dacă nu plătesc banii solicitaţi ilegal de persoane neautorizate, cunoscute popular drept ”parcagii”, atunci când parchează pe spaţiul public din oraşe. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.