Pedeapsă pentru cea mai stupidă parcare de BMW

Pentru marele fel în care a reuşit să îşi parcheze SUV-ul, o şoferiţă americancă a primit “privilegiul” de a conduce doar între orele 7 seara şi 7 dimineaţa.

Pedeapsă pentru cea mai stupidă parcare de BMW Pedeapsă pentru cea mai stupidă parcare de BMW

Faceţi un exerciţiu de memorie pentru a vă aminti cea mai dezastruoasă parcare cu faţa din toate timpurile, probabil. Dacă nu dă roade, puteţi să vă reîmprospătaţi memoria sau să vedeţi pentru prima dată clipul în subsolul paginii. Acum că toate lumea ştie despre ce e vorba să trecem şi la partea cu adevărat interesantă, pedeapsa pe care respectabila doamnă în vârstă de 62 a primit-o pentru parcarea ca de manual - manualul "Cum să conduci un Monster Truck".

Sexagenara care a reuşit să "muşte" din caşcaval (şi din două maşini) va deveni de acum încolo doar şofer de noapte, Poliţia interzicându-i să mai conducă în intervalul 7 a.m. - 7 p.m. tocmai pentru a nu mai reprezenta un pericol în parcările publice. Pe lângă această corecţie, care ar fi bine să o aplice şi Poliţia Română în cazul celor care trag "pe dreapta" pe liniile de tramvai, bunicuţa a trebuit să plătească şi o amendă de 500 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.