Pentru a treia oară în ultimii trei ani, Top Gear îşi pierde prezentatorul. Care este motivul

Celebrul comediant a spus că a fost ...

Pentru a treia oară în ultimii trei ani, Top Gear îşi pierde prezentatorul. Care este motivul Pentru a treia oară în ultimii trei ani, Top Gear îşi pierde prezentatorul. Care este motivul

Pentru a treia oară în ultimii trei ani, Top Gear îşi pierde prezentatorul. Matt LeBlanc şi-a anunţat planurile de a părăsi emisiunea la încheierea sezonului. Printre cele mai importante motive din spatele deciziei sale ar fi deplasările dese care îl ţin departe de familie.

Când se părea că Top Gear şi-a găsit în sfârşit stabilitatea, pierdută odată cu plecarea lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, Matt LeBlanc dă o veste care îi întristează pe fanii emisiunii britanice.

Celebrul comediant a spus că a fost "foarte distractiv" să găzduiască emsiunea împreună cu Chris Harris şi Rory Reid, dar că timpul alocat filmărilor şi călătoriile îl ţin departe de familie şi prieteni.

Un reprezentat BBC a comentat că plecarea lui LeBlanc nu va afecta relaţia dintre reţeaua de televiziune şi actor: "Vreau să-i mulţumesc fabulosului Matt LeBlanc pentru că a fost un gazdă fabuloasă a Top Gear".

Sursă: topspeed.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.