Pentru toţi cei care dau jumătate de milion pe un Lambo, asta costă "numai" 150 de mii [GALERIE FOTO]

maşina a apărut chiar şi în Gran Turismo 4

Pentru toţi cei care dau jumătate de milion pe un Lambo, asta costă "numai" 150 de mii [GALERIE FOTO] Pentru toţi cei care dau jumătate de milion pe un Lambo, asta costă "numai" 150 de mii [GALERIE FOTO]
Maşina asta are anii unui om la vârsta a doua. Este un Buick Special din 1962 şi până în 2002 a rămas cum se născuse. Nimeni nu se atinsese de ea. Până când atelierul Hot Rod Fabrication din Washington s-a apucat de ea. Un an mai târziu, adică în 2003, avea deja ... 555 de cai putere pe ea şi concura la premiul Street Machine of the Year. Toată puterea se duce la roţile din spate printr-o cutie manuală cu 6 trepte. Mai departe a intrat pe fir şi Art Morrison Chassis, care i-a schimbat suspensiile, frânele şi roţile (17 inci). După ce proprietarii i-au refăcut şi interiorul, maşina a apărut chiar şi în Gran Turismo 4. Casa de licitaţii Barret Jackson i-a stabilit preţ de plecare 150.000 de dolari.  
 
BUICK SPECIAL 1962 CU 555 DE CAI
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.