Percheziţii la sediul central Renault, în cazul investigaţiei asupra lui Carlos Ghosn

Poliţia franceză a efectuat astăzi percheziţii la sediul central Renault din Boulogne-Billancourt, în apropiere de Paris.

Percheziţii la sediul central Renault, în cazul investigaţiei asupra lui Carlos Ghosn Percheziţii la sediul central Renault, în cazul investigaţiei asupra lui Carlos Ghosn

Poliţia franceză a efectuat astăzi percheziţii la sediul central Renault din Boulogne-Billancourt, în apropiere de Paris.

O sursă judiciară citată de Reuters a spus că percheziţiile au legătură cu investigaţia asupra lui Carlos Ghosn şi folosirea Chateau de Versailles pentru petrecerea sa de nuntă din 2016.

Revista L'Express a scris că autorităţile franceze cercetează recepţia de la Versailles organizată cu ocazia celei de-a doua nunţi a lui Carlos Ghosn, din 2016, iar o sursă judiciară a confirmat aceste detalii pentru Reuters.

Renault a confirmat percheziţiile poliţiei, dar a refuzat să spună obiectul lor.

"Renault confirmă că au loc percheziţii ale poliţiei la sediul său din Boulogne-Billancourt şi cooperează pe deplin cu autorităţile", a anunţat compania.

În prima parte a anului, Renault a anunţat că are dovezi că a plătit o parte din costurile nunţii lui Ghosn şi că va apela la autorităţi.

Petrecerea de nuntă a lui Carlos Ghosn de la Versailles a fost criticată public în 2016 pentru opulenţa ei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.