”Perfect Moment” - expoziţie foto dedicată maşinilor Mercedes-Benz

Fanii mărcii germane pot vizita o nouă expoziţie foto la Mercedes-Benz World, organizată la circuitul Brooklands din Surrey (Marea Britanie).

”Perfect Moment” - expoziţie foto dedicată maşinilor Mercedes-Benz ”Perfect Moment” - expoziţie foto dedicată maşinilor Mercedes-Benz

Expoziţia ”Perfect Moments” surprinde fotografii considerate extraordinare de către experţi şi care presupun punerea în evidenţă a diverselor modele Mercedes-Benz de peste tot din lume.

E, într-adevăr, un moment perfect surprins

De altfel, cei de la Mercedes-Benz le oferă fanilor ocazia de a deveni parte a expoziţiei ”Perfect Moments”, prin social media. Adică oricine poate realiza o fotografie cu o maşină Mercedes-Benz, pe care o poate uploada apoi pe Twitter sau Instagram, utilizând hashtag-ul #PerfectMoment.

Cele mai bune imagini au ocazia de a fi expuse pe contul de Instagram Mercede-Benz, iar cele mai bune trei imagini urmează să fie expuse în cadrul ”Perfect Moments” până la finalul lui 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.