Performance Media AMG testat pe un Mercedes-Benz SLS AMG pe circuit!

Mercedes-Benz oferă pentru versiunile coupe şi cabrio ale noului SLS AMG, sistemul Performance Media AMG, care furnizează date, în timp real, cu privire la performanţele maşinii. Iată mai jos un clip video despre cum funcţionează acest sistem!

Constructorul german a pus la dispoziţia publicului un scurt clip video cu privire la modul cum funcţionează acest sistem şi ce informaţii oferă, în urma unui test-drive cu noul Mercedes-Benz SLS AMG pe circuitul Hockenheim din Germania.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.