Performanţă pentru motociclişti, cu Dunlop Geomax MX11F

Autor: Gabriel Grosoiu 19 apr. 2012 Știri auto

Atât pentru amatori cât şi pentru motocicliştii off-road profesionişti, noua anvelopă de nisip Geomax MX11F pentru roata faţă reprezintă o alegere inspirată. Dezvoltată împreună cu echipa Honda World Motocross, anvelopa MX11F promite să ofere o aderenţă de top, precum şi niveluri superioare ale frânării, stabilităţii, durabilităţii şi manevrabilităţii.

Anvelopa MX11 ilustrează perfect strategia Dunlop de a folosi pista de curse ca laborator de dezvoltare a unor noi produse. În termenii competitivităţii de tip off-road, nu există pistă mai solicitantă decât Campionatul Mondial de Motocross. Acesta este locul în care anvelopa MX11 a fost creată şi şlefuită.

Inovaţia a avut loc atât în materie de construcţie a noii anvelope Geomax MX11 cât şi în materie de design. Formele blocurilor benzii de rulare atât pe roata faţă cât şi pe roata spate nu au doar caracteristici vizuale distinctive: ele sunt şi în totalitate eficiente. Acestea dotează anvelopa cu o tracţiune uimitoare peste terenurile nisipoase şi cu o stabilitate excelentă la denivelări, cocoaşe şi suprafeţe neregulate.

Noua anvelopă MX11F de la Dunlop se adresează nevoilor fiecărui pilot ce aleargă pe terenuri nisipoase, dar şi celor mai serioşi piloţi din competiţii de tip off-road. Combinaţia dintre tehnologia avansată Dunlop şi feed-back-ul de la curse venit de la piloţii de uzină Honda în timpul dezvoltării anvelopei a dus la producerea unei anvelope superioare, una ce va permite şi piloţilor amatori să îşi forţeze maşinăriile cu deplină încredere în cele mai dure condiţii. MX11 este acum disponibilă în următoarele dimensiuni: 80/100-21 pe faţă şi110/90-19 pe spate


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide