Personalizări pentru noul Renault Clio

Cu toată nebunia apărută în jurul celui mai nou model Renault Clio, şi anume Clio 4, oficialii au mai dat publicităţii câteva poze prin care ne arată cum poate fi personalizată maşina.

Personalizări pentru noul Renault Clio Personalizări pentru noul Renault Clio

Moda personalizării maşinilor va fi "disponibilă" şi pe noul Renault Clio 4. Maşina va putea fi configurată într-o manieră personală graţie unor opţiuni speciale valabile atât pentru exterior, cât şi pentru interior. Vorbim despre culori contrastante care scot în evidenţă anumite linii sau anumite porţiuni ale maşinii, cum ar fi grila radiatorului, aşa cum se poate obseva şi în poza de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.