Peste 3.000 de angajaţi ai Tesla îşi fac bagajele

Elon Musk taie fără milă: După ce a concediat la începutul săptămânii 10% din angajaţii de la SpaceX, a venit rândul Tesla. Peste 3.000 de angajaţi ai Tesla îşi fac bagajele

Peste 3.000 de angajaţi ai Tesla îşi fac bagajele Peste 3.000 de angajaţi ai Tesla îşi fac bagajele

Producătorul de maşini electrice Tesla va disponibiliza 7% din forţa de muncă a companiei, după cel mai dificil an din istorie, scrie Ziarul Financiar.

Într-un email trimis către angajaţi, fondatorul Elon Musk explică faptul că deşi creşterea a fost bună anul acesta, dezvoltarea unor automobile electrice de tehnologie nouă este costisitoare, şi este foarte dificil să ofere preţuri competitive cu alternativele convenţionale.

El a adăugat că maşinile Tesla sunt în continaurea prea scumpe pentru mulţi oameni.

Tesla are aproximativ 45.000 de angajaţi, iar prin anunţ se estimează o reducere a personalului cu 3.000 de salariaţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.