Peste 500 de maşini noi distruse, după ce o tornadă a lovit parcarea dealerului - VIDEO

O tornadă care a lovit statul american Missouri a provocat daune serioase unui dealer Chevrolet şi Toyota, informează DriveTribe.

Peste 500 de maşini noi distruse, după ce o tornadă a lovit parcarea dealerului - VIDEO Peste 500 de maşini noi distruse, după ce o tornadă a lovit parcarea dealerului - VIDEO

O tornadă care a lovit statul american Missouri a provocat daune serioase unui dealer Chevrolet şi Toyota, informează DriveTribe.

Daunele provocate dealerului Riley Toyota Scion şi Riley Chevrolet GMC se ridică la cel puţin 15 milioane de dolari şi maximum 30 de milioane de dolari.

În imaginile video se pot vedea maşini avariate, în timp ce altele sunt răsturnate sau aruncate peste celelalte din parcare.

Peste 500 de maşini din cele 750 din parcarae dealerului au fost distruse de tornada care a lovit statul Missouri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.