Petrom ieftineşte motorina

Petrom va reduce începând de vineri preţul motorinei, păstrând preţul benzinei neschimbat, astfel încât posesorii de automobile Diesel nu vor mai regreta că pierd la pompă ce câştigă în trafic.

Petrom ieftineşte motorina Petrom ieftineşte motorina

Ieftinirea motorinei va fi deocamdată de 6 bani pe litru,  astfel, combustibilul Top Euro Diesel 4 va costa 3,34 lei/litru, în vreme ce preţurile sortimentelor OMV Sprint Diesel, Euro Diesel 4 şi OMV Premium Diesel vor fi diminuate la 3,39 lei/litru, 3,26 lei/litru şi, respectiv, 3,67 lei/litru.

Benzina fără plumb 95 costă în continuare 2,83 lei/litru, cea Top Premium fără plumb 99+ 3,16 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 se vând cu 2,93 lei/litru, respectiv 3,56 lei/ litru. La începutul săptămânii benzina s-a ieftinit cu 12 bani, iar motorina cu 6. Deci dacă luăm în calcul ieftinirea de vineri pentru motorină, putem spune că în decurs de o săptămână, ambele s-au ieftinit în acelaşi cuantum.

Totuşi, măsura prefaţată acum ar putea anunţa faptul că, momentan, benzina a ajuns la  un prag minim, care nu se va ajusta în viitorul apropiat.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.