Peugeot 207 Brazilia

În Brazilia Peugeot 207 a ajuns doar pe jumătate, sau mai bine zis doar cu botul, modelul comercialzat sub această titulatura fiind o struţo-cămilă între ceea ce noi numim 207 şi 206, model de succes în America de Sud.

Peugeot 207 Brazilia Peugeot 207 Brazilia
Peugeot 207 Brazilia Pănă şi un preşcolar îşi va da seama că modelul de faţă nu este adevăratul Peugeot 207, ci unul 206 care a suferit un important transplant "facial", împrumutând doar o anumită secvenţă din ADN-ul lui 207. De ce a preferat Peugeot să creeze un hibrid între două generaţii diferite ?

Francezii spun că prin această modalitate au creat un model nou, menit să continue succesul lui 206, cu costuri minime şi fără a se îndepărta de reţeta care i-a cucerit pe sud-americani. De asemenea, Peugeot  se laudă  că acest model este primul dezvoltat în totalitate de divizia din Brazilia, lucru parţial adevărat, din moment ce au preluat iPeugeot 207 Brazilia SWngrediente franţuzeşti pe care le-au rearanjat într-un puzzle mai puţin reuşit.

Modelul va fi comercializat atât sub formă de hatchback, cât şi SW şi sedan, celebrul sedan atât de controversat, care cu siguranţă va deveni un fel de Frankenstein zămbăreţ rezultat din încrucişarea 206-207. Partea cu adevărat tragic-comică este că, prin convertirea preţului din Brazilia de 40000 de reali, adică aproximativ 15.000 de euro, observăm că 207 în versiunea pentru Ţara Cafelei va fi mai scump decât cel autentic vândut în Europa.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.