Peugeot 207 CC Roland-Garros

Cu ocazia prestigiosului turneu de tenis Roland-Garros, Peugeot lansează o serie limitată a modelului 207 CC, denumită foarte sugestiv: Peugeot 207 CC Roland-Garros.

Peugeot 207 CC Roland-Garros Peugeot 207 CC Roland-Garros
Peugeot 207 CC Roland-Garros este propulsat de motorul pe benzină de 1,6 litiri, care dezvoltă o putere de 120 CP la o turaţie de 6.000 rpm şi un cuplu de 160 Nm la 4.250 rpm.

Ediţia specială Peugeot 207 CC Roland-Garros sare în ochi datorită culorii galbene a caroseriei, dorindu-se imitarea culorii mingii de tenis - atâta doar că francezilor nu le-a reuşit efectul fosforescent. Pe lângă caroserie, acest 207 CC se distinge prin sigla Roland-Garros, dar şi prin lunga listă de dotări standard.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.