Peugeot 207 SW RC

Că 207 SW urma să aibă o versiune off-road nu era un secret pentru nimeni, dar că acesteia i se va alătura şi una RC este o supriză pentru toată lumea.

Peugeot 207 SW RC Peugeot 207 SW RC

Potrivit unor surse din interiorul Peugeot, citate de cei de la Carscoop, în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt vom vedea propulsorul de 1,6 litri turbo în versiunea de 175 CP montat pe 207 SW. Transformat în RC, breakul se va adresa acum şi celor dornici de viteză, acceleraţie şi adrenalină. Cuplul de 240 Nm obţinut încă de la 1600 rpm va permite şoferului să-şi încarce breakul la capacitate maximă cu un minim de efect asupra prestanţelor maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.