Peugeot 3008

Peugeot a scos pe teren noul 3008, atent camuflat astfel încât să nu se lase să se vadă vreun detaliu cât de mic.

Peugeot 3008 Peugeot 3008
peugeot 3008Noul model franţuzesc se va construi pe platforma tehnică a lui Citroen C4 Picasso şi va avea până la şapte locuri. Caroseria va fi cea tipică unui monovolum dar va fi şi dotat cu un sistem de transmisie integrală, 3008 fiind astfel similar cu mai vechiul Renault Scenic RX4. Sub camuflajul bine realizat nu putem observa nici un detaliu stilistic, însă cei de la Peugeot se laudă că noul model va reprezenta un punct de cotitură în designul mărcii franceze.

Vânzările vor începe anul viitor, existând şanse ca Peugeot să lanseze modelul în avanpremieră sub forma unui prototip la Salonul Auto de la Paris.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.