Peugeot 3008 - nou, îndrăzneţ şi pregătit să se bată cu Nissan Qashqai | GALERIE FOTO

Peugeot tocmai a făcut publice primele imagini...

Peugeot 3008 - nou, îndrăzneţ şi pregătit să se bată cu Nissan Qashqai  | GALERIE FOTO Peugeot 3008 - nou, îndrăzneţ şi pregătit să se bată cu Nissan Qashqai | GALERIE FOTO

 


Peugeot tocmai a făcut publice primele imagini cu noul 3008, scrie Topgear.com. Nu-i aşa că arată interesant? Chiar dacă nu eşti un admirator al aspectului său îndrăzneţ, trecerea de la vechiul 3008 la acest crossover este cu siguranţă un motiv să-l admiri. 

Are cute din belşug, o schemă îndrăzneţă de culori şi o talie foarte mare care exagerează într-adevăr înălţimea noului 3008. În ciuda dimensiunilor sporite această versiune este mai uşoară cu aproape 100 de kg faţă de predecesoarea sa, iar pe lângă avantajele tehnice pe care le va aduce, noul SUV va avea, de asemenea, şi un sistem inteligent de coborâre a pantelor, precum şi asistenţă la tracţiunea pe pe zăpadă, noroi şi nisip. 

3008 va debuta la Salonul Auto de la Paris din septembrie, urmând ca în Marea Britanie sa apară la începutul lui 2017. Din punct de vedere al motorizărilor nu au fost anunţate prea multe detalii, dar cu siguranţă vor exista o serie de motoare pe motorină şi pe benzină ce vor varia de la 99 de CP la 178 de CP. 

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.