Peugeot 3008 - poze spion noi

Noul Peugeot 3008, crossover bazat pe Peugeot 308, a fost surpins... gol-goluţ - adică fără nici un fel de camuflaj, astfel că ştim cum va arăta noua maşină înaintea lansării oficiale.

Peugeot 3008 - poze spion noi Peugeot 3008 - poze spion noi

Fratele mic al lui 4007După cum era de aşteptat, viitorul Peugeot 3008 va arăta aproape la fel cu recentul concept Peugeot Prologue HYmotion 4, prezentat la Salonul Auto Paris 2008. Dacă despre stilul exterior nu ne declarăm entuziasmaţi, nu la fel putem spune despre interior, care va fi unul foarte modern pentru maşinile Peugeot.

Noul Peugeot 3008 va fi un crossover frate mai mic al lui Peugeot 4007 şi va concura cu maşini de genul Seat Altea Freetrack, promiţând o modularitate foarte bună. Detalii tehnice nu se cunosc în acest moment, dar motorizările vor fi preluate, în mare parte, de la Peugeot 308, iar existenţa unei versiuni hibride nu este exclusă în viitorul apropiat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.