Peugeot 307 SW BioFlex

Peugeot a lasat o variantă ecologică al lui 307 SW, echipare care va fi disponibilă pentru vânzare începând de luna viitoare.

Peugeot 307 SW BioFlex Peugeot 307 SW BioFlex
Maşina va fi propulsată de un motorul de 1,6 litri modificat pentru a fi capabil să funcţioneze cu etanol. Motorul va dezvolta 110 CP la 5.800 rpm şi un cuplu de 153 Nm la 4.000 rpm. Versiuni "Flexi-Fuel" ale lui 206 şi 307 sunt comenrcializate în Brazilia din 2005. Peugeot 307 SW BioFlex este primul model cu etanol comercializat de Peugeot în Europa. Preţul acestei motorizari nu a fost deocamdată comunicat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.