Peugeot 308

Peugeot a dat publicităţii primele poze oficiale ale noului model 308, care va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.

Peugeot 308 Peugeot 308
Partea frontală a noului model Peugeot se aseamănă foarte mult cu cea a fratelui mai mic 207, iar designul proiectoarelor de ceaţă pare a fi inspirat de la Peugeot 407.

Oferta de motorizări pentru noul model Peugeot va cuprinde inţial un propulsor pe benzină de 1,6 litri şi 170CP şi trei diesel: 1,6 litri, 2 litri şi 2,2 litri, puterea celui din urmă fiind de 170 CP. Zvonurile spun că prin toamna anului viitor va fi disponibilă şi versiunea RC, propulsată de un motor turbo de 2 litri care dezvotă o putere maximă de 220 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.