Peugeot 308 RC Z vine în 2009

La apariţia acestui concept în cadrul Salonului de la Frankfurt puţini şi-ar fi riscat banii pe un pariu cu data intrării în producţia de serie a agresivului Peugeot 308 RC Z. Constructorul francez intenţionează, însă, asamblarea acestui model începând cu 2010.

Peugeot 308 RC Z vine în 2009 Peugeot 308 RC Z vine în 2009
Sub lumina reflectoarelor de la Frankfurt, Peugeot 308 RC Z a făcut senzaţie prin aspectul agresiv, dominat de "nasul puternic", jantele de 19 inchi adăpostite de bosaje generoase şi liniile foarte fluide. Scepticii au catalogat modelul, drept un alt exerciţiu ce exemplifică noile tendinţe de design Peugeot, optimiştii au văzut în 308 RC Z un posibil competitor pentru Audi TT.

Ca parte a proiectului CAP 2010 și cu rol de accelerare a ofertei de produse, viitorul 308 RC Z, potrivit lui Jean-Philippe Collin, Director General of Automobiles Peugeot, va fi prezentat în varianta definitivă în 2009 la Salonul Auto de la Frankfurt. Acest lucru se traduce prin apariția primelor modele în showroomuri la începutul anului 2010, deși nu ar fi exclus ca vânzările să înceapă chiar mai repede. Construit pe baza platformei tehnice împrumutate de la compacta omonimă, noul 308 RC Z promite să fie ceea ce foarte mulți așteaptă, o replică pertinentă dată lui Audi TT.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.